POPCORN ANYONE?

Hei dere <3

Siden jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av hva som skjer rundt våre toppbloggerne, får jeg også med meg en del rykter. Og siden det er helg tenkte jeg dele noen av disse ryktene med dere. Husk at ikke alle ryktene er bekreftet, så det er lov å ta ting med en klype salt. Tiden får vise om det virkelig var hold i ryktene. Enjoy!

Anne Brith: Har hørt at hun skal delta i neste sesong av “Bloggerne.”

Sophie Elise: Hun sier at hun ikke har tatt Restylane eller botox på over ett år, at leppene hennes bare er blitt slik som de er nå. Ryktene sier at det ikke stemmer.

Sophie Elise ønsker seg veldig en tv-serie om seg selv. Ryktet sier at hun får dette.

Har hørt at hun har vært i Stockholm og filmet/spilt inn musikk sammen med nr. 2 fra “The Stream”, Ylva Olaisen. Video? Musikk?

Isabel S.Raad: Har fått tilbud om å være med i neste sesong av Paradise Hotel Sverige. Sesongen spilles inn akkurat nå og blir sendt på TV til høsten. Som vi vet er hennes eks. Pierre med på den samme innspillingen akkurat nå. Isabel har takket nei.

Rykter sier at Isabel har en flørt på gang her hjemme også. Good for her.

Etter at det ble slutt mellom Isabel og Pierre så har Isabel tatt kontakt med Martine Sjøhaug for å si unnskyld for at hun “stjal” hennes kjæreste, Pierre. Hun syntes det var på sin plass siden de begge nå har opplevd svik fra Pierre. Kan de bli venninner igjen?

I fjor reiste Isabel og Pierre til Thailand for innspilling av en svensk realityserie. De avbrøt innspillingen etter bare et par dager og reiste hjem igjen. Sykdom ble oppgitt som grunn men jeg har hørt rykter om at Isabel ikke taklet det hele og at det i bunn og grunn var Pierre som ønsket å være med. Programmet var Temptation Island, Sverige.

Ariel Søyland: Etter at det ble slutt mellom Isabel Raad og Pierre så har Ariel tatt kontakt med henne på mail. Siden de begge er ferdige med brødre Louis så tenkte Ariel at de kunne begrave stridsøksen. Isabel på sin side forholder seg kald og har enda ikke svart henne tilbake.

Kristine Ullebø: Kjæresten hennes, Fabian, er kjent for å være en player. Etter en stund med Kristine har han nå funnet ut at han til tider er så lei og at han trenger nye opplevelser i livet. Han ønsker nå å flytte til LA og Hollywood for å bli skuespiller.

Bbye❤

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Leave a Reply