DRAMA PÅ BLOGGEN

Det skjer drama i bloggverden om dagen, noe som selvfølgelig gir førsteplass på blogglista for den/de det gjelder.

Isabel S Raad og Pierre Louis, hva skjedde egentlig. Det er slutt mellom dem og man kan spørre seg hvorfor Isabel legger opp til at leserne hennes skal mislike Pierre? Og hvorfor legger hun ut mange innlegg som omhandler han, som hun senere sletter?

Da de offentliggjorde bruddet presiserte de at det ikke var noe dramatikk bak, og at dette noe de begge hadde blitt enige om. De hadde vokst fra hverandre, påstod de. Mange av leserne trodde ikke på dette, og noen mente til og med at dette var et stort PR- stunt.

Isabel sørget over svunnen kjærlighet i en ukes tid. Så bestemte hun seg for å møte verden igjen, tøff som hun er. Og Isabel blomstret, hun så ut til å ha det bedre enn på lenge. Hun hadde alltid venner rundt seg og var ute på middager og fester daglig. Hun og en venninne tok seg også en tur til Stockholm for å shoppe og feste og alt virket bra. Men den dagen de skulle reise hjem smalt bomben. Hun hadde fått vite at Pierre var reist til Mexico for å delta i den neste sesongen av Paradise Hotel, Sverige.

Isabel ble selvsagt forbannet, følte seg lurt og tråkka på. Nå ønsket hun fortelle “alle” hva som egentlig skjedde da de gikk fra hverandre. (Jeg løp selvfølgelig for å hente popcorn, masse popcorn).

Hun sa at sannheten var at bruddet kom overraskende på henne også, og at han bare dager før hadde sagt at han elsket henne og ville være med henne. Hun følte at hun nå endelig forstod grunnen for at han stakk. Han gjorde det slutt for å være med på Paradise Hotel, Sverige. Makan!

Jeg trodde at slike ting som om hvem som er deltagere i Paradise Hotel var veldig hemmelige, at navnene på deltagerne ble sluppet like før sesongstart. Og kanskje er det nettopp slik siden Isabel nå har slettet alt hun skrev om saken.

Dette blir spennende så ha alltid popcorn tilgjengelig.

Bbye❤xoxo