DRAMA PÅ BLOGGEN!

Det skjer drama i bloggverden om dagen, noe som selvfølgelig gir førsteplass på blogglista for vedkommende.

Isabel S Raad og Pierre Louis, hva skjedde? Og hvorfor ønsker Isabel at alle hennes lesere skal mislike Pierre? Hvorfor legger hun ut mange innlegg som omhandler han som hun senere sletter?

Det ble for litt siden slutt mellom dem. Denne nyheten fikk selvfølgelig spalteplass i landets aviser. Vi lesere satt tilbake som noen spørsmålstegn – “de som var så forelsket, hva skjedde?” 
Da de offentliggjorde bruddet presiserte de at det ikke var noe dramatikk bak og at dette noe de begge hadde blitt enige om. De hadde vokst fra hverandre, sa de. Men, de fleste av leserne til Isabel nektet å tro på dette og noen mente til og med at dette var et stort PR- stunt.

Isabel på sin side, sørget over svunnen kjærlighet i en ukes tid. Så bestemte hun seg for å møte verden igjen, tøff som hun var. Og Isabel blomstret, hun så ut til å ha det bedre enn på lenge. Hun hadde alltid venner rundt seg og var ute på middager/fester daglig. Hun og en venninne tok seg også en tur til Stockholm for å shoppe og feste. Alt virket bra. Men den dagen de skulle reise hjem, smalt bomben. Hun hadde fått vite at Pierre var reist til Mexico for å delta på den neste sesongen av Paradise Hotel, Sverige.

Isabel ble selvsagt forbannet og følte seg lurt og tråkka på. Nå ønsket hun fortelle alle hva som egentlig skjedde da de gikk fra hverandre. (Jeg løp selvfølgelig for å hente popcorn, masse popcorn).

Hun sa at sannheten var at bruddet kom overraskende på henne også, og at han bare dager før hadde sagt at han elsket henne og ville være med henne. Hun følte at hun nå endelig forstod den egentlige grunnen for at han stakk. Han gjorde det slutt for å være med på Paradise Hotel, Sverige. Makan.

Jeg trodde at slike ting som om hvem som er deltagere i Paradise Hotel var veldig hemmelige, at navnene på deltagerne ble sluppet like før sesongstart. Og kanskje er det nettopp slik, for nå har Isabel slettet alt hun skrev om saken.

Bbye❤xoxo

Leave a Reply