DRAMA PÅ BLOGGEN!

Det skjer drama i bloggverden om dagen, noe som selvfølgelig gir førsteplass på blogglista for vedkommende.

Isabel S Raad og Pierre Louis, hva skjedde? Hvorfor ønsker Isabel at alle hennes lesere skal mislike Pierre? Hvorfor legger hun ut mange innlegg som omhandler han som hun senere sletter?

Det ble for litt siden slutt mellom Isabel og Pierre. Denne nyheten fikk selvfølgelig spalteplass i landets aviser. Vi lesere satt tilbake som noen spørsmålstegn – «de som var så forelsket, hva skjedde?» 
Da de offentliggjorde bruddet presiserte de at det ikke var noe dramatikk bak. Dette var en greie de begge ble enige om da de hadde vokst fra hverandre. Men, de fleste av leserne til Isabel nektet å tro på dette. Noen mente til og med at dette var et PR- stunt.

Isabel på sin side, sørget over svunnen kjærlighet i en ukes tid. Så bestemte hun seg for å møte verden igjen, tøff som hun var. Og Isabel blomstret, hun så ut til å ha det bedre enn på lenge. Hun hadde alltid venner rundt seg og var ute på middager/fester daglig. Hun og en venninne tok seg også en tur til Stockholm for å shoppe og feste. Alt var bra. Men den dagen de skulle reise hjem, smalt bomben. Hun hadde fått vite at Pierre var reist til Mexico for å delta på den neste sesongen av Paradise Hotel, Sverige.

Isabel ble selvsagt forbannet og følte seg lurt og tråkka på. Nå ønsket hun fortelle alle hva som egentlig skjedde da de gikk fra hverandre. (Jeg løp selvfølgelig for å hente popcorn, masse popcorn).

Hun sa at bruddet kom overraskende på henne også, og at han bare dager før hadde sagt at han elsket henne og ville være med henne. Hun følte nå at hun endelig forstod den egentlige grunnen for at han stakk. Han gjorde det slutt for å være med på Paradise Hotel, Sverige.

Jeg trodde at slike ting som om hvem som er deltagere i Paradise Hotel var veldig hemmelige. At navnene på deltagerne ble sluppet like før sesongstart. Og kanskje det faktisk stemmer, for nå har Isabel slettet innleggene sine. 

Bbye❤xoxo

Advertisements

Legg inn en kommentar