NELLY RABATTKODER

Hei <3

Er det noe som irriterer meg veldig så er det når bloggerne bløffer leserne.

Har sett i forskjellige kommentarfelt at lesere spør om bloggeren snart kan kommer med rabattkoder til dem. Er du en av dem? Les videre.

Bloggeren sier til sine lesere: «Nå har jeg endelig skaffet en rabattkode til dere fra Nelly, vær så god!» Bloggeren får det til å høres ut som om hun er så snill som har skaffet nettopp denne rabatten, og kun til deg. Hun sier også at du kun får denne rabatten om du handler fra hennes side. Dette er løgn! Nelly kjører samme rabatter for alle, og du trenger bare gå inn på deres nettside for å få samme rabatt som bloggeren tilbyr. Du kan også Google «Nelly rabattkoder» og hele tiden holde deg oppdatert på tilbud/salg. 

Det som skjer når leseren trykker seg inn via linken bloggeren deler, mer mynt kassa for bloggeren. Og kjøper leseren noe via samme link, ja da tjener selvfølgelig bloggeren enda mer penger. Så leseren har faktisk valget. Tenk over dette, vil du være med på å finansiere livsstilen til en blogger som lever et liv du synes er helt forkastelig? Digger du derimot bloggeren, og vil at h*n skal tjene penger på deg, vær så god å trykk link. 

Noe du også kan legge merke til er når det er rabatter på gang, da har alltid bloggerne bestilt et lass med klær nettopp fra kjeden med rabattene. Og bloggerne er ivrig på å vise frem sine siste innkjøp, kun for å friste oss. Det er bloggerens jobb som selger å sørge for at vi lesere trykker på linken som deles.

Bloggerne betaler selvfølgelig ikke for klærne som oss vanlige, de får supre rabatter og de får spons.

Så vet du det, og nå har du makten. 

Bbye❤xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Advertisements

Legg inn en kommentar