NELLY RABATTKODER

Hei <3

Er det noe som irriterer meg veldig så er det når bloggerne bløffer leserne sine. Jeg har sett i forskjellige kommentarfelt at lesere spør om bloggeren snart kan kommer med en rabattkode til dem. Er du en av dem? Les videre.

Bloggeren sier til sine lesere: “Nå har jeg endelig skaffet en rabattkode til dere fra Nelly, vær så god!” Bloggeren får det til å høres ut som om hun er så snill som har skaffet denne rabatten kun for deg. Hun sier også at du bare får denne rabatten om du handler fra hennes side. Dette er ikke helt sant. Nelly kjører samme rabatter for alle og du trenger bare gå inn på deres nettside for å få samme rabatt som bloggeren tilbyr. Du kan også Google “Nelly rabattkoder” og hele tiden holde deg oppdatert på tilbud/salg. En sjelden gang deles rabatter kun fra bloggeren, men da kan du få denne rabatten hos flere bloggere. Rabattkoden inneholder da litt av navnet på bloggeren.

Noe du også kan legge merke til er at når det er rabatter på gang da har alltid bloggerne bestilt et lass med klær nettopp fra kjeden med rabattene. Og bloggerne er ivrig på å vise frem sine siste innkjøp, kun for å friste oss.

Bloggerne betaler selvfølgelig ikke for klærne som oss vanlige, de får supre rabatter og de får spons.

Så vet du det

Bbye❤xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Leave a Reply