NELLY RABATTKODER

Hei <3

Er det noe som irriterer meg veldig så er det når bloggerne bløffer leserne sine. Jeg har sett i forskjellige kommentarfelt at lesere spør om bloggeren snart kan kommer med en rabattkode til dem. Er du en av dem, les videre!

Bloggeren sier til sine lesere: “Nå har jeg endelig skaffet en rabattkode fra Nelly, vær så god!” Bloggeren får det til å høres ut som om hun er snill som har skaffet denne rabatten, kun for deg. Hun sier også at du bare får denne rabatten om du handler fra hennes blogg. Dette er ikke helt sant.

Nelly kjører samme rabatter for alle, og du trenger bare gå inn på nettsiden deres for å få rabatten. Du kan også Google “Nelly rabattkoder” og hele tiden holde deg oppdatert. En sjelden gang deler bloggeren eksklusive rabatter, men da får du også samme rabatten hos flere andre bloggere samtidig. Rabattkoden skal også inneholde litt av navnet på bloggeren.

Bloggerne betaler selvfølgelig ikke for klærne som oss vanlige, de får rabatter og de får spons.

Så vet du det.

Bbye❤xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com