UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 8

UKAS DÅRLIGE TAPER:

Tone Damli får tittelen denne uken. Hun er som kjent artist og blogger, men hun ligger ikke på topplista. Siden hun faktisk er en blogger så får hun være med denne uka. Snille meg.

Tone kom ut med sangen «Pinnacle» for noen uker siden, og hadde en overraskelse premiere på låta på Vixen Blogg Awards. Det hele ble hauset opp av media: «Endelig gjør hele Norges Tone comeback.»

Selvfølgelig ble alle nysgjerrige og ville høre låta og dermed kom den høyt på listene. Men det viste seg fort at låta ikke var spesielt god og den fenget ikke folk slik som det var håpet på. Dagspressen – med sine musikkanmeldere, slaktet låten med terningkast 2 og 3.

Nylig skrev tone på sin egen blogg at hun følte media var ute etter å sverte henne, og da spesielt VG som nettopp hadde skrevet at låta hennes hadde floppet. Tone mente at man ikke kunne si dette etter så kort tid. Videre mente hun at det var medias negativitet til henne som var skyld i at låta ikke gjorde det så bra som man skulle kunne forvente.

Jeg satte meg ned for å lese i kommentarfeltene til de forskjellige avisene som hadde saken på trykk. Og jeg kunne knapt finne en person som faktisk digget låta. Låta er rett og slett for dårlig, og det synes jeg hun bare skal begynne å ta innover seg. Jeg kan skjønne at mye sto på spill, Betsson har trukket seg fra avtalen med henne og hun og mannen skal bygge nytt hus og hytte (mulig den allerede er bygd). Så hun trodde vel at et comeback skulle ordne cash for fremtiden. 

Lurer på hvem som har skylda for at Tone og mannen rev den gamle villaen på Blommenholm uten alle tillatelser i orden? Var det VG det også, tro?

 

UKAS «PLUTSELIGE» FRIERI:

Mammatilmichelle har endelig forlovet seg med sin kjære Jan. Både Anna selv og vi lesere har visst om dette lenge, at Jan ville fri, det har han skrevet om i et gjesteinnlegg på bloggen hennes. Vi ante bare ikke hvor og når, men akkurat det regner jeg med har vært diskutert innenfor husets vegger.

Etter mye dårlig omtale etter premierefesten, der Anna gråtende forlot fordi noen ødela hennes fest HER  er det viktig for dem å få fokuset over på noe annet. Dermed bar det avgårde for en etterlengtet Spaweekend i Kragerø. Der bestemte Jan seg «tilfeldigvis» for å fri til sin Anna.

I ettertid av frieriet har det kommet innlegg på innlegg om det hele. Vi har fått sett ringen og lest innlegg som «De første timene som forlovet i bilder.» Vi har til og med fått servert en video av kjærlighetsturen. Lurer på om det etterhvert vil komme innlegg som «De første dagene som forlovet», «De første ukene som forlovet» og «Det første året som forlovet.» Så blir det på nytt igjen når de gifter seg. Her skal en stor nyhet melkes. 

Jeg må innrømme at jeg synes det hele virker litt for planlagt. Jeg ønsker selvfølgelig å gratulere Anna og Jan, for kjærligheten og perfekt timing. 

 

UKAS ULYKKE:

Sophie Elise har vært så uheldig å knekt sin falske negl, slik at hun rev av en bit av sin ekte negl under. Blodet sprutet, som hun skrev. Gjorde nok sykt vondt, vil jeg tro.

UKAS UTAGERING:

Ariel har tatovert seg igjen. Hun banker selvfølgelig ikke på hos sin eks. for å få tatoveringer men går heller til konkurrenten. Hun er raus med å vise oss både kropp og tatoveringer på snap og Instagram, men siden Instagram har sensur på innlegg som kan støte noen, ble bildet av kroppen hennes (med tatoveringer) fjernet. Da ble hun sykt sur og posta bildet på nytt. Det ble sensurert på nytt. 

Hun er forresten tilbake på bloggen etter et opphold på over en mnd. «Tok en Ariel igjen», si. Hun lover å blogge hver dag fra nå av, så da gjenstår det å se hvor lenge det går før det løftet er brutt. 

Ellers har hun nettopp skrevet en innlegg der hun fortalte at hun og noen venninner ble kastet ut fra utestedet Blå. De hadde bare glemt å si Hei(?) til bartenderen før de bestilte, så derfor hadde bartenderen blitt sur(?) Synes dette høres merkelig ut, men jeg skal ikke si for sikkert hva som er sant. De gangene jeg har sett Ariel på byen er det rop og skrik og en attitude tatt rett fra South Central, LA. Kan dette ha noe med utkastelsen å gjøre, tro? Å være på «rope-fylla» på et utested er ikke så veldig populært, just saying. 

 

UKAS (ØNSKE OM) DEBATT:

Kristine Ullebø aka Krissy som nå også er å se på «Bloggerne«, synes det er på tide med en debatt rundt nettmobbing. Eh, husker jeg ikke helt feil så har vi vel hatt denne type debatt mange ganger før. Ikke misforstå meg, det er viktige ting dette, men sånn som det er skrevet så blir det litt som å gå i Sophie Elise fotspor. Les saken HER

Jeg har full forståelse for at det må være slitsomt med all hetsingen som enkelte bloggere får. Men nå er det nå en gang slik at hvis man stikker hodet litt frem her i dette landet, da hersket Janteloven. Man må da forvente å bli mislikt. Sånn er det i alle andre land også, btw.

Mange av bloggerne synes å tro at hvis man bare har IP-adressen til den som hetser, så kan man anmelde vedkommende og h*n blir dømt. Så enkelt er det ikke, dessverre! Nesten alltid vil en slik sak bli henlagt.

En IP-adresse blir kun lagret i et register i 3 uker. Det er vanskelig å bevise hvilken person som faktisk satt foran skjermen da kommentaren ble sendt. Det kan feks. være flere som bruker samme pc. Man kan også bruke en såkalt proxy server, noe som gjør ting enda vanskeligere å spore.

Jeg synes bloggere og andre som mottar hets skal holde seg for gode til å hetse noen tilbake, altså trykke navnet på vedkommende samt IP-adresser på bloggen sin. Man havner bare i en evig runddans der ingen vil gi seg. Er det ikke litt ironisk at man vil hetse hetseren, eller mobbe mobberen?

Så en grei regel for alle å følge er:

Gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg!

Bbye❤xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Advertisements

Legg inn en kommentar