NÅR HATERS VINNER

Hei igjen <3

Det sies at man ikke er populær før man har haters og at haters egentlig er fans. Men har haters makt?

Når man lever av provokasjon og utseende sitt, blir det fort til at noen kritiserer. Jeg har inntrykk av at de fleste bloggere, i allefall de som ligger øverst på topplista, får kritikk, men også noe hat. Som offentlig person må man kunne godta litt konstruktiv kritikk og de som kommer med denslags er ikke haters. Haters er ond. Det er viktig å skille disse.

Kontroversielle bloggere som Isabel Raad og Sophie Elise har vært veldig åpne om sine plastiske operasjoner. Mange av kommentarene de får går på utseende deres og det kan virke som at haters mener det er greit å kritisere noens utseende fordi de har operert seg. Isabel Raad har blant annet fått en del kommentarer om hårfestet sitt:

Men en dag var ikke Isabel fornøyd med hårfestet sitt:


(Skjermdump sraad.blogg.no)

Noen ganger når dessverre haters inn.

Bye❤xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com