NÅR HATERS VINNER

Hei igjen <3

La oss snakke om hvilken makt haters kan ha på enkelte bloggere.

Jeg har inntrykk av at de fleste bloggere – i allefall de som ligger øverst på topplista, får massevis av hat fra lesere. Kontroversielle bloggere som Isabel Raad og Sophie Elise får nok mesteparten av hatet, vil jeg tro. Begge to har vært veldig åpne om sine plastiske operasjoner og leserne har nærmest fått være med inn på operasjonssalen.

De fleste mener at man ikke er populær før man har haters, og at haters egentlig er fans. Andre mener haters er misunnelige mennesker med et miserabelt liv, som ikke liker at folk stikker seg frem.

Når jeg leser blogger så leser jeg også i kommentarfeltene deres. Der ser jeg at bloggerne får urolig mange stygge kommentarer og jeg synes oppriktig synd på dem som får dritt kastet etter seg daglig. Det går på alt fra hvordan de skriver til hvordan de ser ut. Det kommer selvfølgelig inn fine kommentarer også, så man kan håpe at disse veier opp og gjør at bloggeren takle hatet bedre. Mange bloggere har stengt sine kommentarfelt nettopp pga. hat.

Isabel Raad har fått kommentarer og spørsmål om hårfestet sitt flere ganger, noe jeg ikke kan forstå:

Plutselig en dag var Isabel misfornøyd med hårfestet sitt:


(Skjermdump sraad.blogg.no)

Så noen ganger greier faktisk haterne å nå inn til bloggerne. Sjukt og trist.

Bye❤xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Leave a Reply