DOBBELTMORALSK

Hei <3

Jeg jubler når bloggere engasjere seg og bruker plattformen sin til noe viktig. Sophie Elise liker å bruke stemmen sin og er opptatt av miljøvern og dyrevern. Dessverre er ikke alt hun gjør så gjennomtenkt.

Vi husker vel alle palmeolje-saken hun satte igang i fjor. Hun oppfordret alle til å boikotte påskeeggene fra Freia fordi de inneholdt palmeolje. At hun selv tjener penger på å reklamerer for produkter som inneholder nettopp palmeolje, betyr visst ikke så mye.

For noen dager siden skrev Tv2 at Sophie Elise nok en gang hadde reklamert for produkter som inneholder palmeolje og tjent gode penger på det (HER). Sophie Elise var raskt ute med å bortforklare det hele: – “Det er menneskelig å gjøre feil og jeg er bare en ung jente som enda lærer.”

Janei, da så.

Jeg synes absolutt ikke hun skal syte og klage når hun blir stilt til veggs for eget slurv. Makan. Når hun gjør feil kritiserer hun media og sier de alltid skal “ta” henne på noe. Vel, det er ikke det inntrykket jeg sitter med, for ingen annen blogger får så mye positiv spalteplass som henne. Hun blir sett og hørt. Det er ikke for ingenting at hun fikk tittelen “Norges mektigste mediekvinne” i 2016.

Ta kritikken og lær!

Bbye❤ xoxo