DOBBELTMORALSK

Hei <3

Sophie Elise er opptatt av miljøvern og dyrevern. Jeg synes det er flott når offentlige personer engasjere seg og bruker sin plattform til noe viktig. Vi husker vel alle palmeolje-saken hun satte igang i fjor. Hun oppfordret alle til å boikotte påskeeggene fra Freia siden de inneholdt palmeolje.

Det gjør faktisk kvikklunsj og mange andre sjokolader også. For ikke å snakke om kosmetikk, som er en verstingen. Disse ble ikke nevnt. Det ble i allefall en stor debatt og massevis av PR. for Sophie Elise.

For noen dager siden skrev Tv2 at Sophie Elise, nok en gang, hadde reklamert for produkter som inneholder palmeolje, og tjent gode penger på det HER Sophie Elise var raskt ute med å bortforklare det hele: – det er menneskelig å gjøre feil og jeg er bare en ung jente som enda lærer”

Janei, da så.

Hun kritiserer media som alltid skal “ta” henne på noe. Vel, det er faktisk ikke det inntrykket jeg sitter med. Jeg har aldri sett noen av de andre bloggerne få så mye spalteplass som hun gjør. Hennes meninger og stunt kommer som regel på trykk i en eller annen avis. Det er ikke for ingenting at hun fikk tittelen “Norges mektigste mediekvinne” i 2016.

Jeg synes absolutt ikke hun skal syte og klage når hun blir stilt til veggs for eget slurv. Og hun er selv kjapt ute med å kritisere andre for slurv.

I dag kom det et innlegg på hennes Facebook som handlet om nok en «stor stygg ulv.» Denne gangen var det ikke Freia, men HM. Saken dreide seg om at HM hadde en t- skjorte i sitt sortiment med påtrykket “Feminist.”

Alle kjeder har t-shirts med statement trykk om dagen siden det er meget trendy. Disse blir laget for at VI skal kunne velge hva VI ønsker assosiere oss med, altså ikke noe kjeden står for. Man kan ta HM på mye, men dette blir bare rart.

(Skjermdump Sophie Elise/Facebook) 

Jeg er så enig at det finnes kulere måter å vise at man er feminist på. Man kan feks. gå med en t-shirt med bilde av venninna si som har glemt tampong/bind hjemme, når hun menstruerer. Det er kult det. Not!

Må man vise mens og kanskje en pupp for å være feminist?

Bbye❤ xoxo