COPYCAT

Da jeg opprettet denne bloggen tenkte jeg at jeg kom til å skrive om mange forskjellige bloggere. Nå viser det seg at det ikke ble helt sånn. Noen bloggere går oftere igjen enn andre. Det er absolutt ikke fordi jeg er ute etter “å ta” enkelte, men fordi noen gjør seg mere bemerket enn andre, med sine stunt og utsagn.

Nå har Sophie Elise krevd litt ekstra oppmerksomhet igjen. I hennes blogginnlegg “Instagram for hatere?” spør hun sine lesere om hva de synes om en ide hun har. Hun ønsker å opprette en Instagram-konto for å poste alle trusler, seksuell trakasseringer og penisbilder som hun visstnok mottar daglig(!) fra eldre menn.

img_4477-8(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

God ide, tenker du kanskje. Og ideen er virkelig god. Bare synd at den ikke er hennes egen. Det viser seg fort at Sophie Elise er en simpel copycat for ideen er hentet fra den svenske håndballspilleren Linnea Claeson, dama bak Istagram-kontoen Assholesonline

Hvorfor kunne ikke Sophie Elise sagt at hun syntes ideen til Linnea var så god at hun vurderte å gjøre noe av det samme selv? Hun velger heller å prøve å få leserne til å tro at ideen er hennes egen og dermed blir hun tatt i å være en simpel copycat.

Takk til Mari som tipset meg <3

Bbye❤xoxo