COPYCAT

Da jeg opprettet denne bloggen tenkte jeg at jeg å skrive om mange forskjellige bloggere. Nå viser det seg at det ikke ble helt sånn, noen navn går igjen og igjen. Det er absolutt ikke fordi jeg er ute etter “å ta” enkelte, ei heller at jeg ikke leser andre blogger, men det handler om at disse bloggerne er de som gjør seg mest bemerket med sine stunt og utsagn.

Nå har Sophie Elise krevd litt ekstra oppmerksomhet igjen. I hennes blogginnlegg “Instagram for hatere”? spør hun sine lesere om hva de synes om en ide hun har. Hun tenker på å opprette en Instagram-konto for å poste alle trusler, seksuell trakasseringer og penisbilder som hun visstnok mottar daglig(?), fra eldre menn.

God ide, tenker sikkert du. Og ideen er virkelig god, men når man villeder leserne sine til å tro at man selv har kommet opp med en slik fantastisk ide, da synker man lavt.

img_4477-8(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Det viser seg at hun bare er en simpel copycat. Ideen er hentet fra den svenske håndballspilleren Linnea Claeson, dama bak Istagram-kontoen Assholesonline

Hadde Sophie Elise opplyst at hun syntes ideen til Linnea var så god, og at hun selv ønsket gjøre noe av det samme, da ville lesere jublet og hun ville bli hyllet i media. Hun velger heller å få leserne til å tro at ideen er hennes egen, og håpe på at ingen merker noe. Vel, hun lurer ikke en luring!

Takk til Mari som tipset meg <3

Bbye❤xoxo