KARMA

Isabel S. Raad skrev for en tid tilbake et innlegg med tittelen: “Slutt å være så bitter.” Kort fortalt handlet innlegget om karma, og at hun var 100% sikker (ikke 110% som PH-deltakerne er) på at karma fantes. Alle som hadde vært jævlige mot henne hadde fått som fortjent. For som hun skrev – snille og gode mennesker ville få et godt liv, mens bitre og onde mennesker ville få et miserabelt liv:

Så sier hun:

Jeg stusser på at hun sier at alle som har vært jævlige mot henne har fått det jævlig i ettertid – altså dårlig karma. Samtidig så sier hun at det er menneskelig å gjøre feil, noe hun selv har gjort flere ganger. Vi vet har hun vært jævlig mot sin nå eks venninne, Martine, da hun snappet Pierre. Men siden hun innså at dette ikke var fint gjort, ba om unnskyldning for sine synder, er dette nå ute av verden og hun vil få et godt liv. Gjelder dette alle eller bare henne?

For å vende litt på det, hva med alle de små barna som lever med krig og elendighet. Er det fordi de er noen bitre og onde barn? Og alle andre mennesker som er rammet av en eller annen krise, er de også bitre og onde? For noe må de ha gjort siden de er rammet av tidenes verste karma.

Når jeg leste et av hennes siste innlegg ble jeg plutselig litt usikker og tenkte at hun kanskje hadde rett, og at karma virkelig fantes. For nå har frøkna tydeligvis fått problemer. Lesere skriver stygge ting til henne og hun får masse pes for sin deling og normalisering av plastiske operasjoner. Er det dårlig karma hun er utsatt for?

Helt til slutt vil jeg si at jeg ikke synes det er greit at nettrollene herjer i kommentarfeltet hennes med stygge kommentarer om hennes utseende. Jeg synes også det er trist at hun sliter. Men kan hun ikke bare smile, for karma vil jo ta disse personene til slutt. Om de ikke skynder seg å be om unnskyldning da.

(Skjermdump sraad.blogg.no)!

Bbye❤xoxo