KARMA

Isabel S. Raad skrev for en tid tilbake et innlegg med tittelen: “Slutt å være så bitter.” Kort fortalt handlet innlegget om karma og at hun var 100% sikker (ikke 110% altså?) på at karma fantes. Alle som hadde vært jævlige mot henne hadde fått som fortjent. For som hun skrev – snille og gode mennesker vil få et godt liv, mens bitre og onde mennesker ville få et miserabelt liv.

Så sier hun:

Det jeg stusser på er at hun sier at alle som har vært jævlige mot henne har fått det jævlig i ettertid – altså dårlig karma. Samtidig så sier hun at det er menneskelig å gjøre feil, noe hun selv har gjort flere ganger. Som vi vet har hun vært jævlig mot sin eks. venninne, Martine, sammen med Pierre HER Men siden hun innså at dette ikke var fint gjort og ba om unnskyldning for sine synder, er dette nå ute av verden. Så bare man ber om unnskyldning så er alt greit og glemt og man vil da få et godt liv (man må være snill også, da). Men gjelder dette alle eller bare henne?

For å vende litt på det, hva med alle de små barna som lever med krig og elendighet. Er det fordi de er noen bitre og onde barn? Og alle andre mennesker som er rammet av en eller annen krise, er de også bitre og onde? For noe må de ha gjort siden de er rammet av tidenes verste karma, eller?

Når jeg leste et av hennes siste innlegg ble jeg plutselig litt usikker på om hun kanskje hadde rett, at karma virkelig fantes. For nå har frøkna selv tydeligvis fått problemer. Lesere skriver stygge ting til henne, hun får masse pes for sin deling og normalisering av plastiske operasjoner, samt at hun sliter generelt. Det må jo være dårlig karma hun er utsatt for?

Helt til slutt vil jeg si at jeg ikke synes det er greit at nettrollene herjer i kommentarfeltet hennes med stygge kommentarer om hennes utseende etter operasjonene. Jeg synes også det er trist at hun sliter. Det er bare å smile, karma vil ta disse personene til slutt. Om de ikke skynder seg å be om unnskyldning da.

(Skjermdump sraad.blogg.no)!

Bbye❤xoxo

Leave a Reply