KARMA

Isabel S. Raad skrev for en tid tilbake et innlegg med tittelen: “Slutt å være så bitter.” Kort fortalt handlet innlegget om karma og at hun var 100% sikker (ikke 110% altså) på at karma fantes. Alle som hadde vært jævlige mot henne hadde fått som fortjent. For som hun sa – snille og gode mennesker vil få et godt liv, mens bitre og onde mennesker vil få et miserabelt liv:

Så sier hun:

Jeg stusser litt på at hun sier at alle som har vært jævlige mot henne har fått det jævlig i ettertid – altså dårlig karma. Samtidig sier hun at det er menneskelig å gjøre feil, noe hun selv har gjort flere ganger. Men siden hun har bedt om unnskyldning teller ikke det hun har gjort og hun vil få et godt liv. Gjelder dette alle eller bare henne?

For å vende litt om på det, hva med alle barna som lever med krig og elendighet. Er det fordi de er noen bitre og onde barn? Enn alle andre mennesker som er rammet av en eller annen krise, er de også bitre og onde? For noe må de ha gjort siden de er rammet av tidenes verste karma.

Da jeg leste et av hennes siste innlegg ble jeg plutselig litt usikker. Kanskje hadde hun rett og at karma virkelig fantes, for nå hadde Frøkna selv tydeligvis fått problemer. Hun sa at lesere skriver stygge ting til henne og hun får kritikk for sin deling og normalisering av plastiske operasjoner. Jeg vil presisere at jeg ikke synes det er greit at noen skriver stygge kommentarer om utseende hennes og jeg synes det er trist at hun sliter. Men hva med å bare lene seg tilbake og smile, karma vil jo ta disse personene til slutt. Om de ikke skynder seg å be om unnskyldning da.

(Skjermdump sraad.blogg.no)!

Bbye❤xoxo