UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 5

UKAS (FORVIRRENDE) FY:

Denne ukas vinner er Rannveig Heitmann, grattis! Hun skrev innlegget: «Utnytter min status.» Da jeg leste tittelen tenkte jeg – søren, nå skriver hun om meg! Jeg må dessverre innrømme at jeg ved noen anledninger, har postet reklame for min egen blogg på hennes blogg. Sorry for det, Rannveig! Jeg trengte virkelig utnytte din status da jeg trengte lesere til min egen blogg. Jeg tenkte kanskje vi kunne dele dine. Ikke? Neivel, da. 

Jeg fant snart ut at innlegget ikke var om meg. Phu! Hun kom også med en innrømmelse, hun ønsker seg flere barn. Seriøst?

Men hvem er det nå som utnytter hennes status, når det ikke er meg, liksom? Er det barna?

Så kom det, endelig. Ei venninne hadde ringt henne for å be om hjelp til ei regning hun ikke klarte betale selv, av ulike årsaker. Rannveig på sin side, tenkte at hun kunne spørre folk/leserne på bloggen og Facebook, om noen ville betale for venninna hennes. Det er fint å ville hjelpe venner, men når man i samme slengen sier at venninnen «utnytter hennes status», da blir det bare stygt. Fyyy!

Eller, når jeg tenker meg litt om, kan det kanskje være slik at Rannveig selv prøver utnytte sin (høye?) status, for å få folk til å hjelpe venninnen? Uannsett, stygt!

UKAS SJARMTROLL:

Uten tvil, Konatil. For de som ikke vet hvem denne dama er, så er hun altså kona til bloggeren bak bloggen Pappahjerte. For de som ikke vet hvem Pappahjerte er, Google it!

Jeg fant ut at jeg skulle lese litt på hennes blogg da jeg har hørt mye bra. Og jeg må si jeg ble skikkelig sjarmert. Alt hun skriver, skrives med humor og kjærlighet.

Hun hadde nettopp et innlegg om kroppspresset og plastiske operasjoner, som er så aktuelt for tiden. Der skrev hun – meget humoristisk, om seg selv og hvordan hun selv så ut. Hun beskrev hengepupper, flat rumpe og lårene som er pyntet med en gjeng cellulitter. Festlig.

Hun tok også opp viktigheten med det å være fornøyd med seg selv, og at selvtillit ikke defineres av utseende.

 

UKAS MERKELIGSTE SKOVALG:

Isabel Raad har vært ute på middag. La meg minne på at det er vinter og fryktelig kaldt ute. Frøkna klager ofte over hvor mye hun fryser og at hun ønsker å flytte til et varmere land. Det jeg får lyst til å rope ut til henne er: KLE DEG, JENTE!

(Faksimile sraad.blogg.no)

 

UKAS SKYBERT:

Til dere som ikke vet hvem Skybert er, så er han altså den usynlige vennen til Albert Åberg. Hvem er Albert, sier du? Google it!

Ariel Søyland er blitt usynlig, i allefall på bloggen. Hun har ikke blogget siden 22.1.2017. Hun lovte leserne sine – på tro og ære, at hun skulle bli flinkere til å oppdatere bloggen sin. Men hva skjedde, jo det motsatte. Leserne kjefter og smeller i kommentarfeltet, men Ariel er borte vekk, helt usynlig. 

Nå skal det sies at folk som følger henne på IG og snap har sett at du ofte poster fra fester i London. Men bloggen er like taus…


UKAS CLICKBAIT:

Meg på Farmen kjendis, skrev Isabel Raad. Wow, skal hun være med der? Dette blir gøy, det skal i allefall jeg få med meg. Hun er ikke akkurat kjent for å drite i utseende sitt eller ta i et tak, som man må hvis man skal være med på Farmen. Dette kan bli meget interessant.

Da jeg leste videre skjønte jeg fort at dette var en clickbait, som jeg nok en gang bet på. Grrrrr…

Hun klaget på castingen av årets sesong, at det kun var såkalte B-kjendiser med, kjendiser som ingen visste hvem var. Hun mente også at de burde få noen «bedre» kjendiser med i neste sesong. Hun skrev også at hun nok aldri kunne vært med i neste sesong om hun ble spurt. Kremt og hark, mener hun selv at hun er en så stor kjendis at hun burde bli spurt for neste sesong? 

Bbye ❤ xoxo

Advertisements

Legg inn en kommentar