#SORRYNOTSORRY

Hei <3

De fleste har nok fått med seg debatten som herjer i bloggnorge for tiden. Kristin Gjelsvik aka StyleConnection har sett seg lei på kroppspress og normalisering av plastiske operasjoner, noe jeg vil tro de fleste vil si seg enig i. Hun mener mange av toppbloggerne fronter plastiske inngrep og at de ikke er bevisst sin påvirkningskraft blant unge lesere. Nå ønsker hun en debatt rundt problemet.

Kristin har klagd på at hun følte hun stod alene i denne kampen og at media ga faen, men nå har media kastet seg på og Kristin har vært intervjuet både i Dagbladet og på “God morgen Norge.” Andre bloggere har også kommet til, som Funkygine og Martine Halvorsen. Marty skrev nylig innlegget: “Til Isabel Raad”, der hun var rimelig krass i kritikken mot henne.

Bloggerne som følte seg ekstra truffet av kritikken, var Sophie Elise og Isabel Raad, forståelig nok. De har begge vært meget åpne om sine operasjoner og brukt dem som clickbait. De har nå kommet med innlegg og vlogg der de vil “forklare” seg.

Sophie Elise sier hun blir trist av å høre Kristin snakke om uoppnåelige kropper i bikini og at barna ikke vil få samme utseende som sin opererte mamma. Hun sier videre at hun angrer på sine operasjoner og at hun delte for mye om dette på bloggen sin. Hun trodde at hun ville få bedre selvtillit av inngrepene, men at det motsatte skjedde. Hun mener at hun til tross for sine operasjoner, også har rett til å mene noe i denne debatten og at hun er overkvalifisert. Hun sier at hun digger Kristin og at denne saken ikke er personlig rettet fra noens side.

Men angrer hun egentlig? Og er hun virkelig ferdig med å operere seg, som hun sier? #sorrynotsorry

Isabel Raad har vært rimelig irritert på Kristin og har ventet med å uttale seg. Hun har tidligere sagt at det er foreldrenes ansvar for hva barna leser og ser på nett, at dette er hennes blogg som handler om hennes liv og at hun dermed kan poster hva søren hun vil på den. Ansvarsfraskrivelse, der altså.

Hun forteller at hun vil være en blogg som hun selv ville lest:

Så skjedde det noe. Isabel ville uttale seg og kom med en vlogg der hun fortalte ærlig og oppriktig at hun hadde gått på en smell etter den siste operasjonen sin. Hun innså hva folk snakket om da de sa at plastiske operasjoner ikke ville hjelpe på selvfølelsen og at psyken ville bli verre. Det hadde også gått opp for henne at det satt unger der ute som klikket seg inn på bloggen hennes og som hadde henne som forbilde. Snakk om helomvending. Meget bra. Hun sa også at hun ikke angret operasjonene utseendemessig og at hun mente at hun så mye bedre ut nå enn tidligere. #sorrynotsorry

Hun fikk et viktig spørsmål:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Bbye❤️ xoxo