#SORRYNOTSORRY

Hei <3

Man kan ikke ha unngått å fått med seg debatten som herjer i bloggnorge for tiden. Kristin aka StyleConnection har sett seg lei på kroppspress og normalisering av plastiske operasjoner, noe de aller fleste vil si seg enig i. Hun mener at mange av toppbloggerne fronter nettopp slike plastiske inngrep og at de ikke er bevisst sin påvirkningskraft blant unge lesere. Nå ønsker hun en debatt rundt problemet.

Kristin har klagd på at hun følte hun stod alene i denne kampen, og at media ga faen. Men media han nå kastet seg på og Kristin har vært intervjuet både i Dagbladet og på God morgen Norge. En del andre bloggere har også kastet seg inn i debatten, bla. Funkygine og Martine Halvorsen. Marty skrev nylig innlegget: “Til Isabel Raad”, der hun var rimelig krass i kritikken mot henne.

Bloggerne som følte seg truffet av kritikken var Sophie Elise og Isabel S Raad, forståelig nok. De har begge har vært meget åpne om (noen av) sine operasjoner. Begge har nå kommet med innlegg og vlogger der de vil “forklare” seg.

Sophie Elise sier hun blir trist av å høre Kristin sitt innlegg, der Kristin snakker om uoppnåelige kropper i bikini og at barna ikke vil få samme utseende som sin opererte mamma. Sophie Elise sier videre at hun angrer på sine operasjoner, og at hun tidligere delte for mye om dette på bloggen sin. Hun trodde at hun ville få bedre selvtillit av inngrepene, men at det motsatte skjedde. Hun mener at hun, til tross for sine operasjoner, også har rett til å mene noe i denne debatten, da hun selv er overkvalifisert, som hun sier. Hun sier også at hun digger Kristin og at denne saken ikke er personlig rettet fra noens side.

Men angrer hun egentlig? Og er hun ferdig med å operere seg, som hun sier? Daglig får vi trykker kroppen hennes i fjeset, og hun virker riktig så fornøyd. #sorrynotsorry

Isabel har vært rimelig irritert på Kristin, og hun har ventet med å uttale seg. Hun har tidligere sagt at det er foreldrenes ansvar for hva barna leser og ser på nett, og at dette er hennes blogg som handler om hennes liv, og da kan hun poster hva søren hun vil på den.

Hun fortelle hvilke blogger hun selv leser:

Så skjedde det, Isabel ville også uttale seg og kom med en vlogg der hun fortalte, ærlig og oppriktig, at hun hadde gått på en smell etter den siste operasjonen sin. Hun innså nå hva folk snakket om da de sa at plastiske operasjoner ikke ville hjelpe på selvfølelsen, og at psyken ville bli verre. Det hadde også gått opp for henne at det satt unger der ute som klikket seg inn på bloggen hennes og at de hadde henne som forbilde. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at Isabel må ha sett “lyset”, eller noe. Dette var å ta en helomvending. Meget bra.

I innlegget sa hun også at hun ikke angret operasjonene når hun så seg selv i speilet. Hun mente selv at hun nå så mye bedre ut enn før. #sorrynotsorry

Midt oppi all gleden kom et viktig spørsmål:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Bbye❤️ xoxo