#SORRYNOTSORRY

Hei <3

Man kan ikke ha unngått å fått med seg debatten som herjer i bloggnorge for tiden. Kristin aka StyleConnection har sett seg lei på kroppspresset og normalisering av plastiske operasjoner, noe de fleste vil si seg enig i. Hun føler at mange av toppbloggerne fronter nettopp slike plastiske inngrep og at de ikke er bevisst sin påvirkningskraft blant unge lesere. Nå ønsker hun en debatt rundt problemet.

Kristin har klagd på at hun følte hun stod alene i denne kampen, at media ga faen. Men media han nå kastet seg på og Kristin har vært både i intervjuet med Dagbladet og på God morgen Norge. En del andre bloggere har også kastet seg inn i debatten, bla. Funkygine og Martine Halvorsen. Martine er kjent fra “sykt perfekt” på Tv2. Hun skrev nylig innlegget: “Til Isabel Raad”, der hun var rimelig krass i kritikken mot henne.

Bloggerne som følte seg mest “truffet” av kritikken fra Kristin var nok Sophie Elise og Isabel S Raad. Ikke så rart med tanke på at de begge har vært åpne om (noen av) sine operasjoner. Begge har nå kommet med innlegg og vlogger der de vil “forklare” seg.

Sophie Elise sier hun blir trist av å høre Kristin sitt innlegg, der Kristin snakker om uoppnåelige kropper i bikini og at barna ikke vil få samme utseende som sin opererte mamma. Sophie Elise sier videre at hun angrer på sine operasjoner og at hun tidligere delte for mye om dette på bloggen sin. Hun trodde virkelig at hun ville få bedre selvtillit av inngrepene, men det motsatte skjedde. Hun mener at hun, til tross for sine operasjoner, også har rett til å mene noe i denne debatten, da hun selv er overkvalifisert, som hun sier. Hun sier også at hun digger Kristin og at denne saken ikke er personlig rettet fra noen sin side.

Angrer hun egentlig på sine operasjoner, som hun sier, når hun daglig trykker kroppen i skjermen til alle som vil se, og ikke se? #sorrynotsorry(?)

Isabel har på sin side vært rimelig irritert på Kristin, men egentlig burde hun heller tenke på at hun har svært unge lesere som lett lar seg påvirke av sin favorittblogger. Hun har tidligere sagt at det er foreldrenes ansvar for hva barna leser og ser på nett, og at dette er hennes blogg som handler om hennes liv, og da kan hun poster hva søren hun vil på den.


I dag skjedde det noe fantastisk. Isabel kom med en vlogg der hun fortalte, ærlig og oppriktig, at hun hadde gått på en smell etter den siste operasjonen sin. Hun innså nå hva folk snakket om da de sa at plastiske operasjoner ikke ville hjelpe på selvtilliten, at psyken ville bli verre. Det hadde også gått opp for henne at det satt unger der ute som klikket seg inn på bloggen hennes og hadde henne som forbilde. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at Isabel må ha sett “lyset”, eller noe.

Midt i innlegget sa hun at hun angret operasjonene, men at hun ikke angret når hun så seg selv i speilet. Da var hun meget fornøyd. Hun mente selv at hun så mye bedre ut nå enn før. Jeg forstår ikke helt hva hun mener.#sorrynotsorry

Alt i alt er det fantastisk at “lyset” er tent/sett. Midt oppi all gleden måtte man få et svar:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Bbye❤️ xoxo

Leave a Reply