NÅR MOR “DISSER” FAR OFFENTLIG

Hei igjen <3

Dette innlegget er viet blogger og trebarnsmor Rannveig Heitmann. De fleste som leser blogger vet nok hvem denne dama er. Hun har ofte kommet med provoserende utsagn både i media og på bloggen sin.

Hun hadde også en liten visitt i programmet “Charterfeber” på TV3 for noen år tilbake. TV3 hadde da invitert med seg tre (egentlig fire, men den ene meldte avbud) rosabloggere på tur, sammen med “Mallorca Svein” og gjengen. I løpet av turen oppstod det en del krangling mellom høygravide Rannveig og de to andre bloggerne (Therese Nielsen og Ida Dypvik), og det hele endte med at Rannveig pakket kofferten og dro hjem til Norge.

Rannveig har fått tre(!) barn i en alder av 23 år. Slik jeg forstår det har alle barna forskjellige fedre, uten at det skal betyr noe i 2017, liksom.

Rannveig postet nettopp et innlegg der tittelen var: “SIENNAS “PAPPA” FORTJENER HENNE IKKE.” Her skrev hun at faren til hennes yngste barn ikke ønsket kontakt med mor og barn. Hun mente også at dette nok var til det beste for datteren, Sienna. Ryktene skal ha det til at Rannveig og pappaen kun hadde en “One-night stand”, og at det resulterte i graviditet og barn.

Dette er noe av det som ble skrevet:
(Skjermdump rannveigheitmann.blogg.no)

Jeg har forståelse for at Rannveig er bitter på pappaen til Sienna, som ikke tar ansvar og stiller opp for datteren sin. Det er trist.

Det jeg reagerer på er at hun velger å ta et oppgjør med han offentlig, altså på bloggen sin. Det vil sikkert gi noen ekstra klikk, men allikevel. Hun sier først at datteren ikke kommer til å ha kontakt med sin far fordi far har valgt henne bort. Det er nok det beste for henne, sier hun videre. Så kommer litt “oppgulp” om far, da hun er meget bitter og forbanna på han. Så sier hun plutselig at datteren sikkert kommer til å ha kontakt med faren sin når hun blir større og kan oppsøke han selv. Og at hun, Rannveig, aldri skal si noe negativt om Siennas pappa. Hun vil tvert i mot sørge for at datteren føler seg elsket av dem begge.

Men hvordan skal hun bortforklare det hun her har skrevet om pappaen til Sienna? Sienna vil komme over dette når hun blir større. Det som er postet på nett blir som regel alltid værende på nett.

Når dette er sagt vil jeg skryte av Rannveig. Det virker som hun gjør en fantastisk jobb med sine tre små.

Bbye❤️xoxo

Leave a Reply