NÅR MOR DISSER FAR OFFENTLIG

Hei igjen <3

Dette innlegget er viet blogger og trebarnsmor Rannveig Heitmann.

Mange som leser blogger vet nok hvem denne dama er. Hun har ofte kommet med provoserende utsagn, både i media og på bloggen sin. Hun hadde også en liten visitt i programmet “Charterfeber” på TV3 for noen år tilbake. TV3 hadde da invitert med seg tre (egentlig fire, men den ene meldte avbud) rosabloggere på tur, sammen med Mallorca-Svein og gjengen. I løpet av turen oppstod det en del krangling mellom høygravide Rannveig og de to andre bloggerne (Therese Nielsen og Ida Dypvik). Det hele endte med at Rannveig pakket kofferten og dro hjem til Norge.

Rannveig har fått tre(!) barn i en alder av 23 år. Slik jeg forstår det har alle barna forskjellige fedre, uten at det skal betyr noe i 2017, liksom.

Rannveig postet nettopp et innlegg der tittelen var: “Siennas pappa fortjener henne ikke.” Her skrev hun at faren til hennes yngste barn ikke ønsket kontakt med mor og barn. Ryktene skal ha det til at Rannveig og pappaen kun hadde en one-night stand, og at det resulterte i graviditet og barn.

Dette er noe av det som ble skrevet:
(Skjermdump rannveigheitmann.blogg.no)

Jeg har forståelse for at Rannveig er bitter på pappaen for at han ikke tar ansvar og stiller opp for datteren sin. Det er trist. Men jeg reagerer på er at hun velger å ta et oppgjør med han offentlig. Det vil sikkert gi noen ekstra klikk, men likevel. Hun sier først at datteren ikke kommer til å ha kontakt med sin far fordi far har valgt henne bort. Det er nok det beste for henne, sier hun videre. Så kommer litt oppgulp om far, da hun er meget bitter og forbanna på han. Så sier hun at datteren sikkert kommer til å ha kontakt med faren sin når hun blir eldre og kan oppsøke han selv. Rannveig skriver også at hun aldri skal si noe negativt om barnets pappa. Hun vil tvert imot sørge for at datteren føler seg elsket av dem begge. Janei.

Jeg lurer på hvordan hun skal bortforklare det negative hun har skrevet om pappaen her? Datteren vil garantert lese det etterhvert. Slette? Det som er postet på nett forblir på nett. Dessverre!

Når det er sagt vil jeg skryte av Rannveig. Det virker som hun gjør en fantastisk jobb med sine tre små.

Bbye❤️xoxo