SOPHIE ELISE OG RUMPA

Hei <3

Tusen takk for mange innspill om hvordan denne bloggen bør være. Jeg vil prøver å innfri de fleste.

Hva tenker dere om dette? Burde hun ikke være ærlig med leserne – de trofaste leserne som har gjort at hun er der hun er i dag? 

Før:


 

Etter:(Faksimile sophieelise.blogg.no)

Hvis hun fremdeles – etter alle disse bevisene vil bortforklare operasjonen av rumpa, ja da burde hun jaggu stå frem med bruk av STOOOORE rumpe-innlegg som disse: 

Jeg tror saken er den at Sophie Elise ikke tør/kan stå frem med dette. Hun har høyt og tydelig – på bloggen og i media, sagt: «jeg er ferdig med operasjoner og fokus på utseende», «det var en sykdom som jeg nå er frisk av» og «jeg har blitt voksen!»
Bbye❤️xoxo

Advertisements

2 kommentarer om “SOPHIE ELISE OG RUMPA

  1. Jeg har hatt naturlig stor rumpe siden midten av tenårene (ish) og når jeg legger på meg havner alt på rumpa. Med medfølgende cellulitt og strekkmerker!! Den rumpa er rett og slett for «glatt» til å være ekte.

Legg inn en kommentar