SLUTT Å LYV, SOPHIE ELISE!

Alle vet hvem vel hvem Sophie Elise er da hun er den mest profilerte bloggeren i Norge. Hun har de siste årene vokst seg til å bli en klok jente med mange meninger. Det kalles visst å bli voksen.

Siden hun er et forbilde for mange, reagerer jeg når hun lyver for sine lesere. De fleste er unge lesere som tror på alt hva hun sier og gjør og ønsker å bli som henne.

At hun har en del operasjoner bak seg, er ingen hemmelighet. Men nå har rumpen hennes vokst betraktelig og blir ofte trykket opp i fleisen på oss. Leserne lurer og spør og Sophie Elise forteller på bloggen og i media at hun hadde lagt på seg 10 kg. Senere blir disse 10 til 15 kg. Og ikke bare det, hun har trent seg til denne rumpen.

Alle ser at hun har lagt på seg noen kilo, men bare på rumpen. Når kiloene legger seg kun der og ikke på magen, da skurrer historien hennes. Dette er løgn!

Hvordan kan hun undervurdere leserne sine så mye? Tror hun at vi trenger briller hele gjengen? Alle ser at den stumpen er operert, operert og operert!

Sophie Elise skal ha kred for å fremmer viktige saker og samtidig som være åpen om sine “issues.” Kanskje litt for åpen til tider. Hun har feil oppfatning av sitt eget utseende og sier hun har vært avhengig av plastiske operasjoner, men at hun nå er frisk. Trokke det, dessverre!

For tiden er hun fryktelig opptatt av å fremme et sunt kroppsideal. Vi må alle være stolte av våre kilo og hvordan kroppen vår ser ut, for det er hun. Endelig er hun fornøyd og føler seg bra, og hun har sluttet å tenke på hvordan kroppen ser ut. Flotte og sanne ord det der.

Men jeg stiller meg noen spørsmål om hun virkelig mener det hun sier, eller om det er fordi hun selv har kjøpt seg ny rompe og dermed seg fab. Hun har fått de formene hun ønsket, som er så i tiden takket være Kardashians, og er så fornøyd. Alt dette kun av vektoppgang og noen squats.

Jeg synes Sophie Elise burde stå frem og fortelle fortelle lesere side sannheten om sin nye kropp. Sannheten er at hun har fått utført en Brazilian Butt Lift (BBL). Man kan ikke få en slik rompe av vektøkning og trening. Vær ærlig og slutt å frem det. Sophie Elise skaper mer kroppspress hos de unge.

Bbye❤️ Xoxo