IKKE LYV, SOPHIE ELISE!

Alle vet hvem Sophie Elise er, at hun er den mest profilerte bloggeren i Norge. Hun har de senere årene blitt en klok jente med litt andre verdier enn de hun hadde før, og det kalles visst å bli voksen.

Det jeg reagerer mest på når det gjelder henne, er at hun lyver for sine lesere. Unge lesere som tror på alt hun sier, unge lesere som ønsker bli som henne.

Hun har fått en del pes ang. sin “nye kropp” og sin nye rumpe. Folk ønsker at hun skal være ærlig og alle ser at rompa er blitt betydelig større og struttende enn den var før.

Det ender som det ofte gjør når Sophie Elise får pes, hun går ut i media for å svare/forklare. Hun fortalte først at hun hadde lagt på seg 10 kg. Senere ble disse 10 kg. til 15 kg.

For all del, vi ser at hun har lagt på seg noen kledelige kilo, men at kiloene legger seg så perfekt på rumpen, slik at rumpa står rett ut, den må hun lengre ut på landet med, takk! Og magen, den er fremdeles slank og fin. Altså, hvordan kan hun undervurdere leserne sine så mye? Tror hun vi trenger briller hele gjengen? Alle ser at den stumpen er operert, operert, operert!

Kred skal Sophie Elise ha for at hun fremmer viktige saker i samfunnet, samtidig som hun er åpen om sine “issues”, men kanskje litt for åpen til tider. Som vi vet har hun slitt med dårlig selvtillit og feil oppfatning av sitt eget utseende. Hun har også vært avhengig av plastiske operasjoner, men sier hun nå er blitt frisk.

Nå er hun fryktelig opptatt av å fremme et sunt kroppsideal og sier: “kropp betyr ingenting, vær som du er og vær stolt av dine kilo, slik som jeg er nå.” Hun svarer på spørsmål om sin nye store rumpe slik: «kiloene har gjort at jeg har fått en stor og rund rumpe, og jeg elsker det.»

Supert at hun endelig er fornøyd med seg selv, men det virker litt suspekt at hun går ut å sier slike ting akkurat nå når det er former som gjelder i motebildet.

Så da lurer jeg på om Sophie Elise egentlig er så lite opptatt av utseende og kropp som hun sier? Hun virker verre enn noen gang, spør du meg. Kroppen viser hun frem i tide og utide, helst lettkledd slik at den nye rumpa tilfeldigvis er midtpunktet på bildet.

Jeg synes Sophie Elise skal stå frem, fortelle sine lesere at hun har tatt en Brazilian Butt Lift. Vi vet alle at en rompe ikke blir slik av kun vektøkning og noen squats. Vær ærlig slik at unge folk slipper føle seg lurt, føle seg mislykket fordi de aldri vil greie å trene seg til en slik stor rumpe. Det er nettopp Sophie Elise som skaper kroppspress hos de unge.

Bbye❤️ Xoxo

Leave a Reply