SLUTT Å LYV, SOPHIE ELISE!

Alle vet hvem Sophie Elise er og at hun er den mest profilerte bloggeren i Norge. Hun har i løpet av de siste årene vokst seg til å bli en klok jente med mange fornuftige meninger. Det kalles visst å bli voksen.

Siden hun er et forbilde for mange, reagerer jeg når hun lyver for sine lesere. De fleste er unge lesere som tror på alt hun sier og gjør, og de ønsker å bli som henne.

At hun har en del operasjoner bak seg, er ingen hemmelighet. Men nå har rumpa hennes vokst betraktelig, og den blir trykt opp i fleisen på oss om vi titter innom bloggen. Leserne spør om hun har operert, men Sophie Elise forteller på bloggen, og i media at hun bare har lagt på seg 10 kg. Senere blir disse 10 til 15 kg. Og ikke bare det, hun har visst også trent seg til denne rumpa, som kom nesten over natten.

Hvordan kan hun undervurdere leserne sine så mye? Tror hun at vi trenger briller hele gjengen? Alle ser at den rumpa er operert, operert og operert!

Sophie Elise skal ha kred for å bruke plattformen sin til å fremme viktige ting som dyrevern og miljøvern. For tiden er hun mest opptatt av å fremme et sunt kroppsideal. Vi må være stolte av våre kilo og hvordan kroppene våre ser ut, sier hun.

Selv er hun endelig fornøyd og føler seg bra, og hun har sluttet å tenke på hvordan kroppen hennes ser ut. Alt dette skjedde etter at en ny rumpe var på plass. Flotte og sanne ord, som jeg håper hun mener.

Personlig mener jeg at Sophie Elise burde fortelle lesere sine sannheten, at rumpa ikke kommer av trening, men av en operasjon utført i Tyrkia. Så kan vi alle gå videre med livene våre.

Bbye❤️ Xoxo