IKKE LYV, SOPHIE ELISE!

Alle vet hvem Sophie Elise er og at hun er den mest profilerte bloggeren i Norge. Hun har i løpet av de siste årene vokst seg til å bli en klok jente med mange (u)fornuftige meninger. Men ofte lyver hun.

At hun har en del operasjoner bak seg er ingen hemmelighet. Nå har rumpa hennes vokst betraktelig. Man kan ikke unngå å se det da den blir trykt opp i ansiktet vårt nesten hver gang man går inn på bloggen hennes. Noen er fornøyd, det er helt sikkert. Leserne spør om hun har operert, men Sophie Elise sier, på bloggen og i media, at hun bare har lagt på seg 10 kg. Senere blir disse 10 til 15 kg. Og ikke bare det, hun har visst også trent seg til denne rumpa, som kom nesten over natten.

Hvordan kan hun undervurdere leserne sine så mye? Tror hun at vi burde gå til Specsavers hele gjengen? Alle ser at den rumpa er operert, operert og operert!

Sophie Elise skal ha kred for å bruke plattformen sin til å fremme viktige ting som dyrevern og miljøvern, men akkurat nå er hun mest opptatt av å fremme et sunt kroppsideal, som hun sier. Vi må være stolte av alle våre kilo og hvordan kroppene våre ser ut, sier hun. Selv er hun endelig fornøyd og føler seg bra, og hun har sluttet å tenke på hvordan kroppen hennes ser ut. Alt dette skjedde etter at en ny rumpe var på plass.

Personlig mener jeg at Sophie Elise burde fortelle lesere sine sannheten, at rumpa ikke kommer av trening, men av en operasjon utført i Tyrkia. Så kan vi alle gå videre med livene våre.

Bbye❤️ Xoxo