STØRRE RUMPE

I dag tenkte jeg skrive litt om Isabel Shirog Raad. Hun ble kjent etter deltagelse i Paradise Hotel (PH). Siden den gang har hun blitt kjæreste med Pierre Louis – vinner av Paradise Hotel samme år. Hun driver nå en av Norges største blogger.

Mange husker sikkert dramaet med Martine Sjøhaug, eks. kjæreste av Pierre og vinner av PH sammen med han. Martine gikk ut i media og fortalte at Pierre hadde vært utro mot henne, med hennes beste venninne, frøken Raad.

Vel, drama var det da og drama er det nå. Sist med blogger Ariel Søyland, som er tidligere kjæreste av Pierres bror, Daniel Louis. Forøvrig er Ariel og Martine blitt bestevenner.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at Isabel Raads blogg skjøt fart da hun begynte å snakke om alle plastiske operasjoner hun skulle utføre. Hun skulle få nye pupper, nese og rumpe. Og dama var heller ikke redd for å filme fra selve dagen, blogge om opplevelsen og vise frem før og etter bilder. Alt for bloggen. Dette ga selvsagt enormt med klikk, som igjen gjorde at hun kunne le hele veien til banken.

På Instagram kastet hun rundt seg med penger, bokstavelig talt, bare for å vise alle haters at hun var rik, som hun sa. Mange reagerte på hennes – til tider, provoserende oppførsel og hun ble sett på som meget overfladisk, virkelighetsfjern og provoserende. Oh yes, dama fikk hat så det holdt! Ganske sykt å tenke på at jo flere haters hun har, jo mere penger tjener hun.

Det hun viser frem er rimelig ekstremt til tider. Det sitter mange unge blogglesere der ute som ser opp til denne dama, har henne som sitt forbilde og ønsker gjøre og være som henne.

Isabel kan også glimte til med flotte innlegg om familie, mobbing og om det å være uten venner. Men siden hun selv sier at hennes interesserer er klær, sminke og generelt alt som har med utseende å gjøre, ja da forventes heller ingen dype innlegg derifra.

I forrige mnd. var dama på nok en tur til Tyrkia, for en ny og billig operasjon, som hun selvsagt hadde reklamert for i forkant. Denne gangen – klok av skade, var hun ikke like villig til å dele nøyaktig hva hun skulle operere, bare at hun skulle operere. Så da lurer alle på hva som ble gjort. Jeg har faktisk svaret: Hun opererte rumpa for andre gang! Ingen tvil.

Da vet vi det.

Bbye❤️ xoxo