STØRRE RUMPE?

I dag tenkte jeg skrive litt om Isabel Shirog Raad. Som alle vet ble hun kjent etter deltagelse i Paradise Hotel. Siden den gang har hun blitt kjæreste med Pierre Louis – vinner av Paradise Hotel samme år. Hun har nå en av norges største blogger.

Mange husker nok dramaer med Martine Sjøhaug, tidl. kjæreste av Pierre, og vinner av PH sammen med han. Martine gikk ut i media og fortalte at Pierre hadde vært utro mot henne, og det med hennes beste venninne, nemlig frøken Raad.

Vel, drama var det da og drama er det nå. Sist var det med blogger Ariel Søyland som er tidligere kjæreste av Pierres bror, Daniel Louis. Forøvrig er Ariel og Martine blitt bestevenner nå, så klart! Men for all del, spennende med drama for oss nysgjerrige blogglesere.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at bloggen til Isabel Raad skjøt fart da hun snakket åpent om plastiske operasjoner, og hva hun selv skulle utføre. (pupper, nese og rumpe). Og dama var heller ikke redd for å filme på operasjonsdagen, samt blogge om resultat og vise frem bilder. (Alt for bloggen, si). Dette ga selvsagt massevis av klikk, som igjen gjorde at hun kunne le hele veien til banken. På IG kastet hun rundt seg med penger for å vise alle haters at hun var rik. Mange reagerte på hennes – til tider, provoserende oppførsel, og de begynte å kalle henne for overfladisk, virkelighetsfjern, dum, skrytete og mange andre stygge ting. Oh yes, dama fikk hat så det holdt! Ganske sykt å tenke på at jo flere haters hun har, jo mere penger tjener hun.

Vi kan vel alle være enige om at det hun viser oss på bloggen, er rimelig ekstremt til tider. Og ikke minst, det sitter mange veldig unge blogglesere der ute som ser opp til denne dama, og vil være som henne. Jeg oppfordrer henne herved til å følge “Sunn Fornuft plakaten”, som om det vil skje. Lov å prøve.

Isabel kan gjerne glimte til med flotte innlegg også, om familie, mobbing og om det å være uten venner. Men siden hun selv har sagt at hennes interesserer er klær, sminke og generelt alt som har med utseende å gjøre, ja da forventes heller ingen dype innlegg derifra.

I forrige mnd. var dama på nok en tur til Tyrkia, for en ny operasjon, så klart. Denne gangen – klok av skade fra sist gang, var hun ikke like villig til å dele hva som var blitt gjort. Før hun dro fortalte hun at hun skulle operere seg igjen men vi fikk ikke vite hva.

Det alle lurer på nå er hva har hun operert denne gangen? Og jeg mener å vite svaret. Det er RUMPA! For andre gang.

For her om dagen så jeg noen bilder på hennes snap, og jeg kunne ikke unngå å se at rumpa var blitt betydelig større.

Da får vi bare vente spenning (ikke egentlig) til hun forteller om det

Bbye❤️ xoxo

2 thoughts on “STØRRE RUMPE?

  1. Denne boggen din liker jeg. Morsomt fenomen dette at jo flere hatere jo mer penger, det er vel derfor kommentarfeltet ofte er stengt også. 😂 Min blogg suttung.blogg.no kommer nok aldri til å nå de høyder ettersom jeg blogger om hvordan gullhjertet mitt og jeg klarer livet etter hun fikk Alzheimer diagnose i november.

Leave a Reply