VELKOMMEN

Først vil jeg ønske deg velkommen til min helt ferske blogg. Hyggelig at nettopp DU stakk innom.

Denne bloggen skal handle om toppbloggerne, altså noen av de mest leste bloggene i Norge. I all hovedsak gjelder det dem som ligger på plass 50 og oppover, men jeg gjør selvsagt unntak. Her skal innleggene granskes og “ris og ros” skal deles ut. Jeg tror dette kommer til å bli veldig interessant og veldig gøy.

Vi har mange forskjellige bloggere på topplisten, med like mange forskjellige personligheter. Noen elsker å dele alt om seg selv, noen liker å vise alt av seg selv. Noen er norgesmestere på clickbait, mens andre bare er provokatører. Noen fremstår som umodne og lite troverdige, mens andre igjen er altfor perfekte. Noen andre er så politisk korrekt at det blir litt for mye av det gode. Så har vi dem som bare vil hjelpe hele Norge med å bli gode på ting, som baking, trening, sminke og mote.

En ting er iallfall helt sikkert, det finnes blogger om alt mellom himmel og jord, og vi elsker det!

Bbye❤️ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com