VELKOMMEN

Jeg vil ønske deg hjertelig velkommen til min helt ferske blogg. Hyggelig at nettopp du stakk innom.

Denne bloggen skal handle om toppbloggerne, altså noen av de mest leste bloggene i Norge. I all hovedsak vil det gjelde 50. plass og oppover, men jeg gjør selvsagt unntak. Her skal innleggene granskes og “ris og ros” skal deles ut. Jeg tror dette kommer til å bli interessant og veldig gøy.

Vi har mange forskjellige bloggere på topplisten. Noen elsker å dele alt om seg selv, noen liker å vise alt av seg selv, noen er mester på clickbait, mens andre er provokatører. Noen fremstår som umodne og lite troverdige og andre perfekte. Noen er så politisk korrekte at det blir litt for mye av det gode. Så har vi dem som bare vil hjelpe hele Norge med å bli gode på ting, som baking, trening, sminke og mote.

En ting er iallfall helt sikkert, det finnes blogger om alt mellom himmel og jord og vi elsker (ikke) det.

Bbye❤️ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com